Tuinhoutmarkt heeft voor u de volgende artikelen

nieuw

€ 127,25

Eiken poortkader

Een eiken poortkader is een handige manier om zelf een degelijk poortje te maken. Voor de bekleding heeft u alle mogelijkheden. Dit kader wordt vooral gebruikt om te bekleden met kastanje stokken in combinatie met de kastanje omheining.

Meer informatie »

€ 53,00

Hardhout tuinpoort Enkel

Tuinpoortje in tropisch hardhout 15 mm dik Afmeting: 80 hoog x 100 breed Optie: bijhorend hekwerk: 80 hoog x 180 breed

Meer informatie »

€ 188,25

Hardhouten Tuinpoort Enkel/Dubbel

Hardhouten tuinpoorten Beschikbaar in volgende breedtes: - enkele poort: 95 cm breed - dubbel poort: 300 cm breed Houtsoort: Bankirai Inclusief Beslag

Meer informatie »

€ 90,80

Kastanje tuinpoort

Deze kastanje houten tuinpoortjes passen perfect bij de omheiningen in kastanjehout. Maar zijn ook afzonderlijk te plaatsen naast de woning, of voorde toegang tot de tuin. Een zeer sterke tuindeur met een landelijke en charmante uitstraling. Deze poortjes hebben steeds een breedte van 100 cm Bij dit poortje dien je nog de voorgestelde scharnieren bij te voorzien en eventueel nog 2 bijpassende palen. Onderstaande prijzen zijn van toepassing bij levering van de materialen.

Meer informatie »

Tuindeur laag

Als u op zoek bent naar een bijpassend poortje voor uw omheining, vindt u hier alle mogelijkheden.

Deze lage poortjes in hardhout of geimpregneerd grenen zijn heel eenvoudig te installeren en passen perfect bij ons gamma van tuin omheiningen.

Cookies | Uw privacy | Tuinhoutmarkt is onderdeel van EXZO