Tuinhouthout heeft voor u de volgende artikelen

nieuw

€ 127,25

Eiken poortkader

Een eiken poortkader is een handige manier om zelf een degelijk poortje te maken. Voor de bekleding heeft u alle mogelijkheden. Dit kader wordt vooral gebruikt om te bekleden met kastanje stokken in combinatie met de kastanje omheining.

Meer informatie »

€ 51,60

Hardhout tuinpoort Enkel

Tuinpoortje in tropisch hardhout 15 mm dik Afmeting: 80 hoog x 100 breed Optie: bijhorend hekwerk: 80 hoog x 180 breed

Meer informatie »

€ 212,05

Hardhouten Tuinpoort Enkel/Dubbel

Hardhouten tuinpoorten Beschikbaar in volgende breedtes: - enkele poort: 95 cm breed - dubbel poort: 300 cm breed Houtsoort: Bankirai Inclusief Beslag

Meer informatie »
promo

€ 359,00

€ 299,00

Iroko tuinpoort

Dit tuinpoortje in iroko heeft, dankzij de fijne verticale latten waaruit het is opgebouwd, een zeer elegante en stijlvolle look. Iroko is een tropische hardhoutsoort met een mooie goudgele tot goudbruine kleur. Na verloop van tijd zal deze kleur na contact met de lucht eerst verdonkeren om daarna mooi te gaan vergrijzen. Bovendien is iroko een zeer kwalitatieve houtsoort, die zeer duurzaam is. De fysieke sterkte van de houtsoort zorgt er daarnaast ook voor dat dit poortje tegen een stootje kan. Deze iroko poort wordt aangeboden aan een prijs inclusief scharnieren en sluiting.

Meer informatie »

€ 90,80

Kastanje tuinpoort

Deze kastanje houten tuinpoortjes passen perfect bij de omheiningen in kastanjehout. Maar zijn ook afzonderlijk te plaatsen naast de woning, of voorde toegang tot de tuin. Een zeer sterke tuindeur met een landelijke en charmante uitstraling. Deze poortjes hebben steeds een breedte van 100 cm Bij dit poortje dien je nog de voorgestelde scharnieren bij te voorzien en eventueel nog 2 bijpassende palen. Onderstaande prijzen zijn van toepassing bij levering van de materialen.

Meer informatie »

Tuindeur laag

Als u op zoek bent naar een bijpassend poortje voor uw omheining, vindt u hier alle mogelijkheden.

Deze lage poortjes in hardhout of geimpregneerd grenen zijn heel eenvoudig te installeren en passen perfect bij ons gamma van tuin omheiningen.

Cookies | Uw privacy | Tuinhoutmarkt is onderdeel van EXZO