Tuinhoutmarkt heeft voor u de volgende artikelen

promo

€ 158,55

€ 151,00/ Scherm

Geimpregneerd plankenscherm 28 mm

Dankzij deze gleufpalen en rabatplanken heeft u de volledige vrijheid in hoogte en breedte van de schermen. Deze tand-en groefplanken (ook blokhutplanken of blokhutprofiel genaamd ) zijn eenvoudig in de gleufpalen in te schuiven. De gleufpalen hebben een opening van 30 mm waardoor de planken er perfect inpassen. De brede planken van 2,8 cm dik zorgen voor een heel stevig tuinscherm. Enkel de onderste plank dient vastgemaakt te worden aan de paal. (Of kan je laten rusten op een betonplaat) De overige planken kunnen dan bovenaan ingeschoven worden om het scherm op te vullen De bovenste plank is een gewone plank zonder tand, voor een mooie afwerking. Na verloop van tijd zal dit hout mooi vergrijzen. Beschikbare lengte: 180 en 200 cm Hoogte : 14.5 cm ( = 13 cm netto) Houtsoort: rood Noorse grenen Opgelet voor goedkopere leveranciers waarbij het hout minderwaardig kan zijn wegens niet tot in de kern geïmpregneerd. Voor een hoogte van 182 cm heeft u 14 planken nodig. Voor een perfecte bovenafwerking in combinatie met betonpalen met piramidekop kan je best de bovenste topplank wat inkorten. Plaatsing tussen gleufpalen in hout , beton of aluminium Al dan niet met een bijhorende betonplaat. Optie: bijpassende tuindeur breedte 100 of 120 cm

Meer informatie »
nieuw

€ 199,95/ scherm

Geimpregneerd plankenscherm 28 mm duo

Geimpregneerd grenen tuinschermen zijn vooral gekend van de tand groef blokhutplanken. Naast deze klassieke versie bieden we ook 3 mooie variaties die zorgen voor een een unieke afsluiting. De Duo versie bestaat uit 2 parallellogram vormige blokjes verwerkt in 1 plank. Alle planken passen steeds perfect in mekaar dankzij de tand-groefverbinding waardoor één uiterst stevig geheel bekomen wordt. Geïmpregneerd grenen is dennenhout die verduurzaamheid is voor een optimale levensduur. Het hout heeft een bruine tint met een lichte groene schijn door de behandeling. Deze groene schijn zal heel snel verdwijnen waarna het hout mooi zal vegrijzen. Plaatsing met gleufpalen in beton, hout of aluminium palen. Dikte: 28 mm Lengte: 200 cm Hoogte: 12 cm

Meer informatie »

€ 269,05/ scherm

Geimpregneerd plankenscherm 28 mm steengrijs/zwart

De gekende tand en groef planken (blokhutplanken) in geïmpregneerd grenenhout, maar ditmaal zwart geverfd of steengrijs. Met dit modulair systeem maakt u uw tuinafsluiting volledig volgens uw gewenste hoogte en lengte. Deze tuinschermplanken kunnen makkelijk in bijhorende gleufpalen geplaatst worden. Deze verflaag is duurzaam en bestand tegen weer en wind Beschikbare lengte: 200 cm Hoogte : 14.5 cm ( = 12.5 cm netto) Houtsoort: rood Noorse Grenen Voor een hoogte van 175 cm heeft u 14 planken nodig Prijsvoorbeeld: 175 cm hoog x 200 cm breed Plaatsing tussen gleufpalen in hout, beton of aluminium Al dan niet met een bijhorende betonplaat.

Meer informatie »

Geïmpregn plankenscherm

Bij het plankenscherm in geïmpregneerd grenen hout wordt er steeds gewerkt met losse tand-groefplanken van 28 mm dik. Door de tand-groefverbinding passen de planken steeds perfect in mekaar. Bij dergelijke opbouw heeft u de vrije keuze in lengte en hoogte. Door meer of minder planken te plaatsen kan u de hoogte volledig zelf kiezen. Ook in breedte kunnen deze schermen ideaal op maat geplaatst worden. U kan de planken, in tegenstelling tot een vast tuinscherm, heel makkelijk op maat bijzagen.

Het impregneren van het dennenhout zorgt voor een heel duurzaam en uiterst betaalbaar tuinscherm. U geniet dus van een onderhoudsvrije tuinafscheiding voor een heel correcte prijs.

Ook voor de palen heeft u heel wat keuze, er wordt hier namelijk steeds met gleufpalen gewerkt die in heel wat verschillende materialen beschikbaar zijn. Nog een groot voordeel van het werken met gleufpalen is de snelheid van de plaatsing er van. Eenmaal de palen in de grond zitten, hoeft u enkel nog de planken erin te schuiven.

De meest duurzame palen zijn betonpalen en aluminium palen. Deze ondervinden geen negatieve invloed van een continu contact met aarde en grond. De betonnen palen zijn voorzien van een uitsparing voor een betonplaat. Maar ook tussen de aluminium palen kan makkelijk een betonplaat voorzien worden. Deze kan je dan mooi op maat bijslijpen zodat dit perfect past. Ook kan er gewerkt worden met geïmpregneerd grenen gleufpalen zodat er één mooi houten geheel verkregen wordt. Deze palen kunnen om hun levensduur nog verder te optimaliseren in een paalpunt of paalvoet geplaatst worden. Ook hier blijft een betonplaat tot de mogelijkheid behoren.

Een betonplaat is niet noodzakelijk een must. Je kan de onderste plank ook vastmaken aan de paal. Best doe je dit enkele cm's boven de grond, zodat er geen contact is tussen de onderste plank en de grond. Toch zorgt een betonnen plaat onderaan voor een mooie overgang en een perfecte afwerking.

Bijpassend bij dit systeem van losse tand-groefplanken in gleufpalen, bieden we ook een héél stevige tuindeur aan die opgebouwd is uit dezelfde blokhutplanken, geplaatst in een stevig kader. Hierdoor heeft deze tuindeur dezelfde stijl als de planken omheining.

Cookies | Uw privacy | Tuinhoutmarkt is onderdeel van EXZO