Tuinhoutmarkt heeft voor u de volgende artikelen

€ 7.140,00/ stuk

Schuifpoort amadora iroko - padoek

Schuifpoort Faro is een strakke, cleane en uiterst degelijke schuifpoort (schuifhek) uit hardhout, met een groot aantal verticale lamellen. Dit roept een luxueuze uitstraling op. Tussen de lamellen is er een minieme opening waardoor de privacy toch optimaal kan gegarandeerd worden. De poort is opgebouwd uit verticaal geplaatste Iroko planken met een maat van 15 x 140 mm. Wil je je poort een unieke uitstraling geven, kan je zelf kiezen hoe je je poort opbouwt met bijhorende zuilen of palen. Verder kan je kiezen om deze poort te automatiseren en het gebruiksgemak te verhogen. Alle maatwerk mogelijk! Inclusief hang- en sluitwerk! Maatwerk is mogelijk tussen een hoogte van 1,9 m en een breedte van 6 m. De poort is beschikbaar in 2 hoogkwalitatieve houtsoorten: Iroko en Padouk. Modellen: - Schuifpoort 550 cm breed x 190 cm hoog Kader met pen- en gatverbinding: 58 x 140 mm Beplanking: 15 x 140 mm Iroko / 19 x 140 mm Padoek Mogelijke opstellingen: - Schuifpoort + palen - Schuifpoort + enkele poort + palen - Schuifpoort + enkele poort + zuilen

Meer informatie »

€ 12.125,00/ stuk

Schuifpoort coimbra padoek

Schuifpoort Ferro is een strakke, cleane en uiterst degelijke schuifpoort (schuifhek) uit hardhout, met een groot aantal verticale lamellen of horizontale lamellen gemonteerd op een metalen frame. Dit roept een luxueuze uitstraling op. Tussen de lamellen is er een minieme opening waardoor de privacy toch optimaal kan gegarandeerd worden. Maar er kan ook gekozen worden voor gesloten beplanking. De poort is opgebouwd uit verticaal geplaatste of horizontaal geplaatste Padoek planken. Bij open beplanking is het netto formaat van de plank 19 x 140 mm. Bij gesloten beplanking is het netto formaat van de 19 x 130 mm. Wil je je poort een unieke uitstraling geven, kan je zelf kiezen hoe je je poort opbouwt met bijhorende zuilen of palen. Verder kan je kiezen om deze poort te automatiseren en het gebruiksgemak te verhogen. Alle maatwerk mogelijk! Inclusief hang- en sluitwerk! Maatwerk is mogelijk tussen een hoogte van 1,9 m en een breedte van 6 m. De poort is beschikbaar in 1 hoogkwalitatieve houtsoort: Padoek Modellen: - Schuifpoort 550 cm breed x 190 cm hoog Dikte metalen frame: 60 x 60 mm Kader met pen- en gatverbinding: 58 x 140 mm Beplanking: 15 x 140 mm Iroko / 19 x 140 mm Padoek Mogelijke opstellingen: - Schuifpoort + palen - Schuifpoort + enkele poort + palen - Schuifpoort + enkele poort + zuilen

Meer informatie »

€ 4.914,00/ stuk

Schuifpoort gerona padouk

Schuifpoort Gerona is een strakke, cleane en uiterst degelijke schuifpoort (schuifhek) uit padouk, met een groot aantal verticale lamellen. Dit roept een luxueuze uitstraling op. Tussen de lamellen is er een minieme opening waardoor de privacy toch optimaal kan gegarandeerd worden. De poort is opgebouwd uit verticaal geplaatste padoek latjes met een maat van 35 x 20 mm. Wil je je poort een unieke uitstraling geven, kan je zelf kiezen hoe je je poort opbouwt met bijhorende zuilen of palen. Verder kan je kiezen om deze poort te automatiseren en het gebruiksgemak te verhogen. Alle maatwerk mogelijk! De poort is beschikbaar in de hoogkwalitatieve houtsoort padouk. - Tussenruimte tussen de latjes = 5 mm, 10 of 20 mm. - Optie tussen schuifpoort op rail of vrijdragend.

Meer informatie »

Schuifpoorten

Je kan ook kiezen voor statige en magnifieke schuifpoorten. Voor deze optie wordt vaak gekozen indien er al een hek geplaatst is aan de voorzijde van de woning of het perceel.

Deze poorten geven meteen een heel cleane en strakke indruk. De voorwaarde is wel dat er voldoende plaats is om deze te installeren. Als je oprit dicht aan die van de buren grenst, zal je waarschijnlijk niet in de mogelijk zijn om dit soort poort te installeren. Door gebruik te maken van een schuifpoort zal je ook minder verlies hebben op de oprit zelf. Schuifpoorten kunnen geautomatiseerd worden, maar dit hoeft helemaal niet. Deze poorten zijn ook beschikbaar in zowel horizontale als verticale beplanking.

Door gebruik te maken van een schuifpoort zal je ook een bredere vrije doorgang hebben omdat je niet meteen met scharnieren zit die vrije ruimte inpalmen.
Er is ook een verschil tussen vrijdragende schuifpoorten en schuifpoorten op rails.
Waarbij de vrijdragende als het ware lijken te zweven boven de grond. En bij de variant op rails er een geleidende rail zal moeten voorzien worden in een betongootje.

Het grootste voordeel aan het automatiseren van een schuifpoort is natuurlijk het praktische nut dat je elke dag zal ervaren. Bij de schuifpoorten met accenten uit metaal of ijzer, krijg je er bovendien een fantastische vintage uitstraling bij.

De schuifpoorten met metalen frame worden door ervaren technici gelast om daarna warm te galvaniseren en poederlakken. Hierdoor wordt niet enkel een mooie afwerking verkregen, maar wordt ook de corrosiebestendigheid gegarandeerd en zijn de poorten beter beschermd tegen krassen.
De schuifpoorten op metalen frame zijn enkel in de tropische hardhoutsoort padoek beschikbaar, maar er is wel te kiezen tussen een open of gesloten beplanking.
Bovendien kan er nog een keuze gemaakt worden tussen verticale en horizontale beplanking.

Houtsoorten: Iroko of Padoek

Cookies | Uw privacy | Tuinhoutmarkt is onderdeel van EXZO