Tuinhoutmarkt heeft voor u de volgende artikelen

€ 6.306,15/ stuk

Toegangspoort clemence dubbelzijdig

Zeer elegante, strakke en moderne poort waarbij je de mogelijkheid hebt om de tussenafstand van de latjes zelf te kiezen. Deze latten zijn gemonteerd op een stevig metalen frame en bijhorende palen uit metaal die ook uitbekleed kunnen worden. Door de minieme tussenafstand van de latjes geniet je voldoende privacy, maar is er toch voldoende transparantie om de ruimte openheid en diepgang te geven. De houten regels zijn vervaardigd uit de houtsoort padoek, een tropisch hardhout dat gekend staat omwille van zijn ongekende stabiliteit, vormvastheid en unieke, gevlamde tekening. Kortom, deze poort is door de combinatie van padoek en metaal een echte blikvanger die levenslang meegaat. Alle maatwerk mogelijk! Afmetingen specificaties: - Padouklatjes 35 mm x 20 mm Tussenruimte tussen de latjes: 5 mm, 10 mm of 20 mm Automatisatie is mogelijk!

Meer informatie »

€ 4.544,40/ stuk

Toegangspoort clemence enkelzijdig

Zeer elegante, strakke en moderne poort waarbij je de mogelijkheid hebt om de tussenafstand van de latjes zelf te kiezen. Deze latten zijn gemonteerd op een stevig metalen frame en bijhorende palen uit metaal die ook uitbekleed kunnen worden. Door de minieme tussenafstand van de latjes geniet je voldoende privacy, maar is er toch voldoende transparantie om de ruimte openheid en diepgang te geven. De houten regels zijn vervaardigd uit de houtsoort padoek, een tropisch hardhout dat gekend staat omwille van zijn ongekende stabiliteit, vormvastheid en unieke, gevlamde tekening. Kortom, deze poort is door de combinatie van padoek en metaal een echte aanrader die levenslang meegaat. Maatwerk is mogelijk! Specificaties afmetingen: - Latjes in houtsoort padouk: 35 mm x 20 mm Tussenruimte tussen de latjes: 5 mm, 10 mm of 20 mm Automatisatie is mogelijk!

Meer informatie »

€ 4.435,00/ stuk

Toegangspoort dijon

Ben je geïnteresseerd in een klassevolle poort uit hardhout met een stevig metalen frame en bijhorende palen uit metaal? Dan is de Dijonpoort met zijn horizontale regels ongetwijfeld de perfecte match als toegangspoort tot jouw erf of tuin. De houten regels zijn vervaardigd uit de houtsoort padoek, een tropisch hardhout die gekend staat omwille van zijn ongekende stabiliteit, vormvastheid en unieke, gevlamde tekening. Kortom, deze poort is door de combinatie van padoek en metaal een echte aanrader die levenslang meegaat. Alle maatwerk mogelijk! Dat is mogelijk tussen 5m breedte en max. 1.8m hoogte. Inclusief hang-en sluitwerk! Modellen: - Tuinpoort : 100 cm breed x 180 cm hoog - Toegangspoort: 300 cm breed x 180 cm hoog (2-delig) Afmetingen specificaties: - Metalen poortframe (warm verzinkt en poedergelakt): 40 x 60 mm - Metalen palen: 10 x 10 x 270 cm Zowel volledig gesloten (19 x130 mm) als gesloten beplanking mogelijk! Je betaalt geen meerprijs. Enkel grondautomatisatie is mogelijk!

Meer informatie »

€ 4.265,00/ stuk

Toegangspoort grenoble

Verkies je een perfect afgewerkte poort waarin het verticale lattenwerk op een uitmuntende wijze naar voren treedt? Dan is deze Grenoble vast en zeker de perfecte toegangsoplossing tot jouw tuin of terras met zijn prachtig geschaafde planken en symmetrische look. De houten regels zijn vervaardigd uit de houtsoort padoek, een tropisch hardhout die gekend staat omwille van zijn ongekende stabiliteit, vormvastheid en unieke, gevlamde tekening. Kortom, deze poort is door de combinatie van padoek en metaal een echte aanrader die levenslang meegaat. Alle maatwerk mogelijk! Dat is mogelijk tussen 5m breedte en max. 1.8m hoogte. Inclusief hang-en sluitwerk! Modellen: - Tuinpoort : 100 cm breed x 180 cm hoog (exclusief palen) - Toegangspoort: 300 cm breed x 180 cm hoog (2-delig) (exclusief palen) Afmetingen specificaties: - Metalen poortframe (warm verzinkt en poedergelakt): 40 x 60 mm - Metalen palen: 10 x 10 x 270 cm Zowel volledig gesloten (19 x130 mm) als gesloten beplanking mogelijk! Je betaalt geen meerprijs. Enkel grondautomatisatie is mogelijk!

Meer informatie »
nieuw

€ 5.420,00/ stuk

Toegangspoort laval

Ben je een fan van een poort dat opgebouwd is uit een stabiel en strak verticaal lattenwerk uit tropisch hardhout? Dan is deze Loire poort vast en zeker de juist poort als toegang tot jouw erf, terras- of tuinomgeving. Doordat er steeds een kleine spatie voorzien is tussen de latjes is de poort niet 100% zichtdicht, wat ontzettend uniek effect zorgt. De houten regels zijn vervaardigd uit de houtsoort padoek, een tropisch hardhout die gekend staat omwille van zijn ongekende stabiliteit, vormvastheid en unieke, gevlamde tekening. Kortom, deze poort is door de combinatie van padoek en metaal een echte aanrader die levenslang meegaat. Alle maatwerk mogelijk! Dat is mogelijk tussen 5m breedte en max. 1.8m hoogte. Inclusief hang-en sluitwerk! Modellen: - Tuinpoort : 100 cm breed x 180 cm hoog - Toegangspoort: 300 cm breed x 180 cm hoog (2-delig) Afmetingen specificaties: - Metalen poortframe (warm verzinkt en poedergelakt): 40 x 60 mm - Metalen palen: 10 x 10 x 270 cm Enkel grondautomatisatie is mogelijk!

Meer informatie »

€ 3.503,05/ stuk

Toegangspoort limoges gegalvaniseerd

Zeer elegante, strakke en moderne poort met een uniek 6-rib thermo ayous profiel. Deze profielen zijn gemonteerd op een stevig metalen frame en bijhorende palen uit metaal die ook uitbekleed kunnen worden. Door het gebruik van blokprofielen geniet je 100 % privacy en een fantastische reliëfstructuur die je poort aan de buitenzijde bekleed. De 6-rib is vervaardigd uit de houtsoort thermo-ayous, een tropisch hardhout dat gekend staat omwille van zijn ongekende stabiliteit door de thermische behandeling, vormvastheid en afwezigheid van knopen. Kortom, deze poort is door de combinatie van thermo-ayous en metaal een echte aanrader die levenslang meegaat. Alle maatwerk mogelijk!

Meer informatie »

€ 3.997,00/ stuk

Toegangspoort limoges gelakt

Klassevolle, strakke en cleane toegangspoort bekleed met 6-rib profielen. De verticale ayousplanchetten geven deze toegangspoort een unieke uitstraling. De 6-rib is vervaardigd uit de houtsoort thermo-ayous, een tropisch hardhout dat gekend staat omwille van zijn ongekende stabiliteit door de thermische behandeling, vormvastheid en afwezigheid van knopen. Kortom, deze poort is door de combinatie van thermo-ayous en metaal een echte aanrader die levenslang meegaat. De 6-rib profielen worden overlappend geplaatst waardoor de privacy 100 % gewaarborgd wordt. Beplanking op of tussen het kader. Alle maatwerk mogelijk!

Meer informatie »

€ 5.420,00/ stuk

Toegangspoort lorient

Verkies je een poort opgemaakt uit een verfijnde, horizontale lattenstructuur uit stabiel tropisch hardhout? Deze toegangspoort Lorient biedt jouw tuin, erf of terras een strak en verfijnd uitzicht. Doordat de poort niet 100% zichtdicht is vanwege de minimale spatie tussen de latjes, wordt een opmerkelijk aantrekkelijk effect verkregen. De houten regels zijn vervaardigd uit de houtsoort padoek, een tropisch hardhout die gekend staat omwille van zijn ongekende stabiliteit, vormvastheid en unieke, gevlamde tekening. Kortom, deze poort is door de combinatie van padoek en metaal een echte aanrader die levenslang meegaat. Alle maatwerk mogelijk! Dat is mogelijk tussen 5m breedte en max. 1.8m hoogte. Inclusief hang-en sluitwerk! Modellen: - Tuinpoort : 100 cm breed x 180 cm hoog - Toegangspoort: 300 cm breed x 180 cm hoog (2-delig) Afmetingen specificaties: - Metalen poortframe (warm verzinkt en poedergelakt): 40 x 60 mm - Metalen palen: 10 x 10 x 270 cm Zowel volledig gesloten (19 x130 mm) als gesloten beplanking mogelijk! Je betaalt geen meerprijs. Enkel grondautomatisatie is mogelijk!

Meer informatie »

€ 2.807,80/ stuk

Toegangspoort mulhouse gegalvaniseerd

Oerdegelijke toegangspoort in verduurzaamd grenenhout. Dankzij de perfect aansluitende verticale beplanking zal je eigendom perfect afgeschermd zijn en je uitstekende bescherming en geborgenheid genieten. De houten beplanking is vervaardigd uit de houtsoort grenen dat door het impregnatieproces tot in de kern garant staat voor een ongekende stabiliteit, duurzaamheid en unieke knopen. Kortom, deze poort is door de combinatie van geïmpregneerd grenen en metaal een echte aanrader die levenslang meegaat. De poort zak op termijn mooi gaan vergrijzen waardoor de charmante knopen mooi zullen opgaan in het geheel. Alle maatwerk mogelijk! Specificaties: - Gegalvaniseerd metalen frame - Enkelzijdige bekleding Automatisatie is mogelijk!

Meer informatie »

€ 3.301,75/ stuk

Toegangspoort mulhouse gepoederlakt

Ben je geïnteresseerd in een klassevolle poort uit hardhout met een stevig metalen frame en bijhorende palen uit metaal? Dan is de Mulhousepoort met zijn verticale/horizontale geïmpregneerde grenenplanchetten ongetwijfeld de perfecte match als toegangspoort tot jouw erf of tuin. De houten beplanking is vervaardigd uit de houtsoort grenen dat door het impregnatieproces tot in de kern garant staat voor een ongekende stabiliteit, duurzaamheid en unieke knopen. Kortom, deze poort is door de combinatie van geïmpregneerd grenen en metaal een echte aanrader die levenslang meegaat. Alle maatwerk mogelijk! Specificaties: - Gegalvaniseerd metalen frame - Enkelzijdige bekleding Automatisatie is mogelijk!

Meer informatie »

€ 3.797,25/ stuk

Toegangspoort narbonne gegalvaniseerd

Ben je geïnteresseerd in een klassevolle poort uit hardhout met een stevig metalen frame en bijhorende palen uit metaal? Dan is de Narbonnepoort met zijn verticale padouk planchetten ongetwijfeld de perfecte match als toegangspoort tot jouw erf of tuin. De houten beplanking is vervaardigd uit de houtsoort padoek, een tropisch hardhout dat gekend staat omwille van zijn ongekende stabiliteit, vormvastheid en unieke, gevlamde tekening. Kortom, deze poort is door de combinatie van padoek en metaal een echte aanrader die levenslang meegaat. Alle maatwerk mogelijk! Afmetingen specificaties: - Padoukplanchetten: 130 mm nuttige breedte - Gegalvaniseerd metalen frame - Enkelzijdige bekleding Automatisatie is mogelijk!

Meer informatie »

€ 4.289,55/ stuk

Toegangspoort narbonne gepoederlakt

Ben je geïnteresseerd in een klassevolle poort uit hardhout met een stevig metalen frame en bijhorende palen uit metaal? Dan is de poort Narbonne met zijn verticale padouk planchetten ongetwijfeld de perfecte match als toegangspoort tot jouw erf of tuin. De houten beplanking is vervaardigd uit de houtsoort padoek, een tropisch hardhout dat gekend staat omwille van zijn ongekende stabiliteit, vormvastheid en unieke, gevlamde tekening. Kortom, deze poort is door de combinatie van padoek en metaal een echte aanrader die levenslang meegaat. Alle maatwerk mogelijk! Afmetingen specificaties: - Padoukplanchetten: 130 mm nuttige breedte - Gepoederlakt metalen frame - Enkelzijdige bekleding - Planchetten op of tussen kader

Meer informatie »

€ 5.606,20/ stuk

Toegangspoort poitiers gegalvaniseerd

Ben je geïnteresseerd in een klassevolle poort uit hardhout met een stevig metalen frame en bijhorende palen uit metaal? Dan is de Poitierspoort met zijn horizontale thermo essen triple blokprofiel ongetwijfeld de perfecte match als toegangspoort tot jouw erf of tuin. De houten beplanking is vervaardigd uit de houtsoort thermo essen, een zachte houtsoort die door een thermobehandeling de eigenschappen van tropisch hardhout verkrijgt. Dit wordt gekenmerkt door zijn ongekende stabiliteit, vormvastheid en unieke, cleane uitstraling. Kortom, deze poort is door de combinatie van thermo essen en metaal een echte aanrader die levenslang meegaat. Alle maatwerk mogelijk! Afmetingen specificaties: - triple profiel - Gegalvaniseerd metalen frame - Enkelzijdige bekleding Automatisatie is mogelijk!

Meer informatie »

€ 6.098,50/ stuk

Toegangspoort poitiers gelakt

Ben je geïnteresseerd in een klassevolle poort uit hardhout met een stevig metalen frame en bijhorende palen uit metaal? Dan is de Poitierspoort met zijn horizontale thermo essen triple blokprofiel ongetwijfeld de perfecte match als toegangspoort tot jouw erf of tuin. De houten beplanking is vervaardigd uit de houtsoort thermo essen, een zachte houtsoort die door een thermobehandeling de eigenschappen van tropisch hardhout verkrijgt. Dit wordt gekenmerkt door zijn ongekende stabiliteit, vormvastheid en unieke, cleane uitstraling. Kortom, deze poort is door de combinatie van thermo essen en metaal een echte aanrader die levenslang meegaat. Alle maatwerk mogelijk! Afmetingen specificaties: - triple profiel - Gelakt metalen frame - Enkelzijdige bekleding Automatisatie is mogelijk!

Meer informatie »

€ 4.435,00/ stuk

Toegangspoort rennes

Houd je van een hoge toegangspoort vervaardigd uit een hoogwaardig metalen frame met daarin verticale planken uit een stabiele hardhoutsoort? Dan valt deze poort Rennes zeker en vast in de smaak. Deze poort blijft qua afwerking een echte topper dankzij de combinatie van kwaliteitsvolle materialen, zoals het hardhout en de metalen omkadering. De houten regels zijn vervaardigd uit de houtsoort padoek, een tropisch hardhout die gekend staat omwille van zijn ongekende stabiliteit, vormvastheid en unieke, gevlamde tekening. Kortom, deze poort is door de combinatie van padoek en metaal een echte aanrader die levenslang meegaat. Alle maatwerk mogelijk! Dat is mogelijk tussen 5m breedte en max. 1.8m hoogte. Inclusief hang-en sluitwerk! Modellen: - Tuinpoort : 100 cm breed x 180 cm hoog - Toegangspoort: 300 cm breed x 180 cm hoog (2-delig) Afmetingen specificaties: - Metalen poortframe (warm verzinkt en poedergelakt): 40 x 60 mm - Metalen palen: 10 x 10 x 270 cm Zowel volledig gesloten (19 x130 mm) als gesloten beplanking mogelijk! Je betaalt geen meerprijs. Enkel grondautomatisatie is mogelijk!

Meer informatie »

€ 4.435,00/ stuk

Toegangspoort saint-denis

Op zoek naar een ontzettend stevige poort met horizontale, hardhouten planken binnen een metalen frame? Dan is deze toegangspoort Saint-Denis perfect als toegang tot jouw erf, weide of tuinomgeving. Het tropische hardhout in combinatie met het metalen kader smelt op die manier samen als één stabiel geheel dat levenslang meegaat. De houten regels zijn vervaardigd uit de houtsoort padoek, een tropisch hardhout die gekend staat omwille van zijn ongekende stabiliteit, vormvastheid en unieke, gevlamde tekening. Kortom, deze poort is door de combinatie van padoek en metaal een echte aanrader die levenslang meegaat. Alle maatwerk mogelijk! Dat is mogelijk tussen 5m breedte en max. 1.8m hoogte. Inclusief hang-en sluitwerk! Modellen: - Tuinpoort : 100 cm breed x 180 cm hoog - Toegangspoort: 300 cm breed x 180 cm hoog (2-delig) Afmetingen specificaties: - Metalen poortframe (warm verzinkt en poedergelakt): 40 x 60 mm - Metalen palen: 10 x 10 x 270 cm Zowel volledig gesloten (19 x130 mm) als gesloten beplanking mogelijk! Je betaalt geen meerprijs. Enkel grondautomatisatie is mogelijk!

Meer informatie »

€ 5.124,85/ stuk

Toeganspoort arthur gegalvaniseerd

Ben je geïnteresseerd in een klassevolle poort uit hardhout met een stevig metalen frame en bijhorende palen uit metaal? Dan is de Arthurpoort met zijn horizontale padouk blokprofiel ongetwijfeld de perfecte match als toegangspoort tot jouw erf of tuin. De houten beplanking is vervaardigd uit de houtsoort padoek, een tropisch hardhout dat gekend staat omwille van zijn ongekende stabiliteit, vormvastheid en unieke, gevlamde tekening. Kortom, deze poort is door de combinatie van padoek en metaal een echte aanrader die levenslang meegaat. Alle maatwerk mogelijk! Afmetingen specificaties: - dubbelblok profiel - Gegalvaniseerd metalen frame - Enkelzijdige bekleding Automatisatie is mogelijk!

Meer informatie »

€ 5.618,75/ stuk

Toeganspoort arthur gelakt

Ben je geïnteresseerd in een klassevolle poort uit hardhout met een stevig metalen frame en bijhorende palen uit metaal? Dan is de Arthurpoort met zijn horizontale padouk blokprofiel ongetwijfeld de perfecte match als toegangspoort tot jouw erf of tuin. De houten beplanking is vervaardigd uit de houtsoort padoek, een tropisch hardhout dat gekend staat omwille van zijn ongekende stabiliteit, vormvastheid en unieke, gevlamde tekening. Kortom, deze poort is door de combinatie van padoek en metaal een echte aanrader die levenslang meegaat. Alle maatwerk mogelijk! Afmetingen specificaties: - dubbelblok profiel - Gelakt metalen frame - Enkelzijdige bekleding Automatisatie is mogelijk!

Meer informatie »

Toegangspoorten hout&metaal

Wens je een combinatie tussen een houten kader en een metalen omranding? Bij ons vind je de poorten van de hoogste kwaliteit. Deze poorten zijn beschikbaar in ofwel den, ofwel padoek. Het kader bestaat uit metaal dat warm verzinkt en gepoederlakt word. Maatwerk is steeds mogelijk tussen een lengte van 5m en een hoogte van 1.8m. De poortframes en palen zijn dan ook nog eens beschikbaar in 5 diverse RAL-kleuren.

Kortom, je kan je poort volledig personaliseren zodat jij er optimaal langdurig van kan genieten.

Cookies | Uw privacy | Tuinhoutmarkt is onderdeel van EXZO