Tuinhoutmarkt heeft bij hout de volgende productgroepen

Hout & Paal

Het ruime gamma van 'hout en paal' omvat alle houten tuin- en weidepalen. Weidepalen kunnen wij u behandeld aanbieden in grenen, geïmpregneerd of gecreosoteerd. En dat zowel gefreesd als geschild.

Door deze behandeling hebben de palen een verhoogde duurzaamheid.
Een alternatief voor deze geïmpregneerde palen zijn onze kastanjepalen, die door hun van nature aanwezige looizuren zelfs onbehandeld bijzondere duurzaamheid hebben.

Deze palen zijn perfect voor het omheinen van uw tuin en weide.
Voor alle constructies kunnen wij u ook vierkante palen aanbieden in geïmpregneerd grenen, lariks, eik en hardhout. Ze kunnen ook gebruikt worden in combinatie met uw tuinschermen en omheiningen. Net zoals de beschikbaarheid van onze verschillende betonpalen met bijhorende betonplaat.
Nieuwe innovaties zijn hier vooral de metalen en aluminiumpalen die zorgen voor een heel strakke look van uw afsluiting.

Om het gamma palen/gleufpalen/ronde palen/constructiepalen te vervolledigen bieden we u ook alle mogelijk afwerkingsmogelijkheden door middel van: paalornamenten in inox, verzinkt metaal, geïmpregneerd grenen en hardhout.
Ook onze paalhouders om in de grond te plaatsen hebben we in alle mogelijke vormen: paalpunten, betonvoeten, paalvoeten, zelfs verstelbare paalhouders.
Maak al uw constructies met onze balken, palen en planken in de verschillende afmetingen beschikbaar in merbau, azobe, lariks, grenen en eik.

Al dan niet met bijhorende eiken pennen, schoren en arduinen sokkels.

Cookies | Uw privacy | Tuinhoutmarkt is onderdeel van EXZO