Tuinhoutmarkt heeft voor u de volgende artikelen

€ 158,05/ m²

Ceder shingels

Een prachtig ogende, unieke en duurzame bekleding voor uw gevel en dak. Ceder dakshingels zorgen voor een heel natuurlijk afwerking als gevelbekleding. Of als dakafwerking. Dit met een perfecte waterdichting. CEDER SHINGLES (n°1 blu label) 2,25m²/pakje Afwerking: geschaafd Het vermelde aantal m² ( 2.25m²) is reeds gerekend met de correcte overlapping = aantal m² na plaatsing.

Meer informatie »
promo

€ 42,00

€ 39,00/ m²

Grenen shingles

Een toffe, charmante bekleding voor uw gevel en dak. Grenen dakshingels zorgen voor een heel natuurlijk afwerking als gevelbekleding of als bedekking voor het dak. Door de correcte overlapping te gebruiken, zullen deze zorgen voor een waterdicht vlak waar je enkel visueel genot van zal hebben. Ze zijn minder duurzaam dan Ceder shingles, waardoor ze ideaal zijn voor minder prestigieuze projecten zoals dierenverblijven, kleine bijgebouwtjes en dergelijke. Deze shingles zitten verpakt per 1m² afgewerkte oppervlakte.

Meer informatie »

Shingles

Shingels, shakes, leien, singels of ook schaliën genaamd zijn kleine stukjes planken die door hun typische plaatsing, waarbij steeds voldoende overlapping is, een 100 % droge bekleding van dak of gevel wordt bekomen. Het resultaat is een bijzonder charmante ogende gevelbekleding of dakbedekking die vergelijkbaar is het patroon van leien of bourgondische tegelpannen.

Deze manier van dakbedekking of gevelbekleding met Ceder shingels is bijzonder duurzaam, en heeft een unieke authentieke ambachtelijke uitstraling.
Deze uitstraling geeft uw woning, bijgebouw, poolhouse, aanbouw, of dierenverblijft net dat extra, waardoor de landelijke warme charme verder word benadrukt.

Onze Red Cedar Shingels zijn taps gezaagde plankjes. Dit betekent dat ze aan één zijde dikker zijn dan aan de ander zijde. Dit vergemakkelijkt de plaatsing waarbij ze mekaar steeds voldoende dienen te overlappen.
Dankshingels worden steeds in 3 lagen geplaatst. Ceder shingels in 2 lagen. Enkel op deze manier wordt een 100% gesloten bekleding verkregen.

Wij verkopen enkel de shingels van 1e kwaliteit: No1 Blue Label
- 100% rechte nerf
- Geen spint
- Geen Noesten
- Breedte variërend van 8-30cm

Het red cedar hout heeft van nature een zeer hoge weerstand tegen rotting

Met de juiste overlapping heeft u een oppervlakte van 2.25 m² ber bundel met een blootstel van 14 cm per plank.

Cookies | Uw privacy | Tuinhoutmarkt is onderdeel van EXZO