Tuinhoutmarkt heeft bij poorten de volgende productgroepen

Poorten

Voor elk wat wils, dat is de beste manier om ons poortengamma te omschrijven.
Wij bieden een uitgebreide keuze aan poorten aan in diverse stijlen, van klasse- en stijlvolle hoge toegangspoorten tot de landelijke weidepoorten om je dieren een afscherming te bieden.

De hoge toegangspoorten zijn met uiterste precisie vervaardigd uit diverse houtsoorten die elk hun charme hebben, van geïmpregneerd naaldhout tot het roodkleurige hardhouten padoek. Voornamelijk binnen het hardhout zijn er verscheidene houtsoorten aanwezig: padoek, afromosia, iroko... Voor een dergelijke toegangspoort zijn standaardmaten van toepassing, maar maatwerk is ook mogelijk.

De sfeer- en charmevolle weidepoorten uit eik, geïmpregneerd grenen of hardhout volgen de Engelse, landelijke traditie. Je kan voor een model kiezen met of zonder boog. Ook zijn er de metalen weidepoorten die uitmuntend zijn wat betreft prijs-kwaliteitsverhouding.

Heb je nog nood aan een kleinere tuindeur? Wij bieden jou een brede keuze aan deuren die perfect te combineren zijn met de tuinschermen uit ons assortiment.

Heb je al een idee welke poort je wil plaatsen? Aarzel niet om ons te contacteren, dan maken wij met plezier een offerte voor je op!

Cookies | Uw privacy | Tuinhoutmarkt is onderdeel van EXZO