Tuinhouthout heeft voor u de volgende artikelen

€ 450,00

Engelse eiken boogpoort

Onze Engelse eiken poorten met boog onderscheiden zich door de hoge kwalteit van het gebruikte materiaal, de mooie afwerking en de zeer duurzame installatieaccessoires. De constructie van deze houten erfpoort gebeurt dan ook op de aloude Engelse ambachtelijke wijze. Dit samen met de pen- en gatverbindingen, geven een garantie naar de stevigheid van de constructie. Houtsoort: windgedroogd Midden-Europees eiken. Kwaliteit : vrijwel spinthoutvrij. Hoogte: 150 -110 cm Latten: 2,2 x 7.0 cm Wordt compleet geleverd met: verstelbaar verzinkt Engels beslag met RVS-bevestigingsmateriaal. Toebehoren: palen van 15 * 15 of 20 * 20

Meer informatie »

€ 370,00

Engelse eiken weidepoort

Onze Engelse eiken poorten onderscheiden zich door de hoge kwalteit van het gebruikte materiaal, de mooie afwerking en de zeer duurzame installatieaccessoires. De constructie van deze houten erfpoort gebeurt dan ook op de aloude Engelse ambachtelijke wijze. Dit samen met de pen- en gatverbindingen, geven een garantie naar de stevigheid van de constructie. Houtsoort: windgedroogd Midden-Europees eiken. Kwaliteit: vrijwel spinthoutvrij. Hoogte: 110 cm Dikte bovenbalk: 7 x 12,5 cm Latten: 2,2 x 7.0 cm Wordt compleet geleverd met bijhorend beslag, exclusief palen. Deze kan u kiezen volgens gewenste dikte. Alle maatwerk is mogelijk! Afwijkende maten zijn zonder meerprijs op aanvraag leverbaar.

Meer informatie »
promo

€ 120,65

€ 109,65

Engelse geïmpregneerd grenen weidepoort

Zeer stevige Engelse weidepoort in geïmpregneerd grenen volgens de perfecte opbouw in Engelse stijl met een stevige verticale balk die de poort draagt, een smallere verticale balk aan de sluiting, verbonden door 5 horizontale balken. Hierbij wordt de kwaliteit benadrukt door de schuin aflopende horizontale bovenbalk. Deze geïmpregneerd grenen weidepoorten hebben de ideale prijs-kwaliteitverhouding. Standaardhoogte: 120 cm Kader : 75 x 90 cm Tussenlatten 70 x 20 cm De prijs omvat enkel de poort. Hierbij dienen de scharnieren en sluiting nog bijgevoegd te worden. Als poortpaal kan u kiezen uit een vierkante grenen paal van 12 x 12 cm of een hardhouten azobe paal.

Meer informatie »

€ 277,10

Engelse hardhouten boogpoort

Engelse weidepoorten met boog gemaakt in uiterst duurzaam tropisch hardhout. Deze Engelse weidepoort met boog geeft een heel stijlvolle uitstraling aan uw weideomheining of oprit. De opbouw van deze duurzame erfpoort is volgens de aloude Engelse traditie met pen en gat verbinding, en schuin aflopende horizontale bovenbalk. Een garantie voor een zeer lange levensduur Standaardhoogte: 120 cm Bijhorende toebehoren: - Hangwerk: scharnieren voor de ophaning van de poort - Overslag voor dubbele poort - Sluiting : spring catch Staat uw gewenste afmeting er niet bij? Mail ons, wij maken deze exact op maat voor u.

Meer informatie »
promo

€ 259,20

€ 235,65

Engelse hardhouten weidepoort

Engelse weidepoorten gemaakt in zeer duurzaam tropisch hardhout. Zeer stevige poort opgebouwd met pen-en gatverbindingen Deze poort past heel mooi bij alle paardenomheiningen, maar is ook bruikbaar als toegangspoort. Standaardhoogte: 120 cm Beschikbaar in volgende breedtes - 120 cm - 210 cm - 240 cm - 300 cm - 360 cm Staat uw gewenste maat er niet bij? Mail ons voor de prijs, wij maken deze op maat voor u. Bijhorende artikelen - Palen volgens dikte naar keuze - Hang en sluitwerk

Meer informatie »
promo

€ 139,00

€ 126,49

Metalen weidepoort

Deze gegalvaniseerde metalen weidepoorten zijn bruikbaar voor verschillende mogelijkheden: toegang als poort tot weide of erf, als poort van een stalling, als doorgang naar een veld,.. Het ideale hek voor paarden, koeien, schapen en ander vee. De duurzaamheid wordt vooral bepaald door het gebruik van hoge kwaliteit staal met een degelijke galvanisatie. De galvanisatie beschermt de poort jarenlang tegen roest en corrosie. Onderstaande prijzen zijn steeds exclusief palen.

Meer informatie »

€ 116,95

Metalen weidepoort schapen

Deze gegalvaniseerde metalen weidepoorten zijn bruikbaar voor verschillende mogelijkheden: toegang als poort tot weide of erf, als poort van een stalling, als doorgang naar een veld,.. Het ideale hek voor paarden, koeien, schapen en ander vee. De duurzaamheid wordt vooral bepaald door het gebruik van hoge kwaliteit staal met een degelijke galvanisatie. De galvanisatie beschermt de poort jarenlang tegen roest en corrosie. Deze versie met een extra fijnmazig metalen rooster onderaan is perfect voor schapen, geiten en ander kleinvee. De dieren kunnen niet met hun hoofd tussen de horizontale liggers van de poort, waardoor ze niet vast kunnen komen te zitten. Hoogte : 115 cm

Meer informatie »

€ 147,55

Weidepoorten toebehoren

Bij aankoop van een metalen weidepoort zijn volgende toebehoren nog te voorzien indien gewenst: Set hangpaal + slagpaal 200 cm Ø 11,4 cm Dit is een set van 2 palen: 1 paal om de poort aan op te hangen en 1 paal om de poort tegen te sluiten. Duim zwaar set van 2 Dit zijn de duimen die op houten of metalen palen bevestigd kunnen worden om de poort aan op te hangen. Sluithendel voor houten paal Indien de poort zal sluiten tegen een houten paal, voorzie je best deze afzonderlijke sluithendel.

Meer informatie »

Weidepoorten

Engelse weidepoorten bieden we aan in 3 houtsoorten: eik, tropisch hardhout en grenen.
Elke houtsoort heeft zijn eigen uitstraling en voordelen.

Met een hardhouten weidepoort heeft u een heel duurzame weidepoort.

Een eiken weidepoort heeft dan weer de typische rustieke uitstraling van eik, gecombineerd met een grote levensduur.

Wenst u een meer budgetvriendelijke weidepoort? Dan zijn deze geimpregneerde toegangspoorten voor uw weide de ideale oplossing.

Je kan deze poorten zowel gebruiken als toegang tot uw weide al voor de toegang tot uw woning.

De klassieke Engelse weidepoort met het dubbele kruis wordt vooral gebruikt als toegang voor de tuin of weide.
De Engelse boogpoort met de uitgesproken verhoging van de boog is dan weer perfect als poort voor uw woning of oprit.