Tuinhoutmarkt heeft voor u de volgende artikelen

nieuw

€ 70,50

€ 65,89/ stuk

Tuinscherm bellux

De Bellux-tuinschermen zorgen door de combinatie van stevige horizontale en dunnere verticale planken voor een heel stijlvolle afsluiting. Het scherm is compleet zichtdicht voor voldoende privacy, waarbij een uiterst robuust kader primeert. De planken op het scherm differentiëren hen door de afgeschuinde kantjes, die zorgen voor een heel zachte, fijne look. Hout: geïmpregneerd grenen Lamellen: 15 x 117 mm Dikte: 5 cm De plaatsing van deze tuinschermen is mogelijk met houten-, metalen- of betonpalen. Je kan ze onderaan deze pagina terugvinden via 'bijhorende producten'.

Meer informatie »

€ 124,70/ stuk

Tuinscherm belvedere

Belvedere tuinschermen staan voor absolute topkwaliteit met bijhorende garantie. Deze houten afsluitingen zijn gemaakt van zeer stevige planken, roestvrij gevezen en zorgen jaren voor een onderhoudsvrije omheining. Hout: geïmpregneerd grenen Regel: 45 x 22 mm Lamellen: 16 x 115 mm Inox geschroefd - roestvrij FSC Gekeurd Opvallend voor deze Belvedere schermen is de beschikbaarheid in verschillende hoogtes en breedtes! Hierdoor heeft u de volledige vrijheid voor het afsluiten van uw tuin en woning. NIEUW: afmeting 200 x 200 cm! Opties: toplat, tuindeur Plaatsing mogelijk met houten-, metalen-, aluminium- en betonpalen....

Meer informatie »
promo

€ 102,90

€ 79,95/ stuk

Tuinscherm deluxe

Deluxe tuinschermen hebben DE perfecte prijs-kwailiteitverhouding. Dit tuinscherm gemaakt van zeer stevige planken met een hoogte van 14 cm, roestvrij gevezen, geeft een heel robuuste uitstraling en zorgt jaren voor een onderhoudsvrije afsluiting. Hout: geïmpregneerd grenen Lamellen: 15 x 140 mm dikte : +/- 4.8 cm Inox geschroefd - roestvrij Standaardmaat : 180 x 180 cm + 180 x 200 cm Opvallend bij de deluxe tuinschermen is de beschikbaarheid van een model met breedte: 200 cm ! Deze breedte van 200 cm geeft een opvallende mooie uitstraling van de omheining. Een andere mogelijkheid is om dit scherm te plaatsen met de latten verticaal, zo wordt een hoogte van 200 cm bereikt, en een breedte van 180 cm. Optioneel: toplat en bijpassende tuindeur Plaatsing mogelijk met houten-, metalen-, aluminium of betonpalen...

Meer informatie »

€ 88,75/ stuk

Tuinscherm Dublin

De Dublin tuinscherm is gemaakt van zeer stevige planken met een hoogte van 14 cm, roestvrij gevezen tegen 3 tussenlatten. Hierdoor verkrijgt men een heel robuuste uitstraling. De impregnatie (behandeling) van de schermen zorgt voor een onderhoudsvrije afsluiting van uw tuin. Hout: geïmpregneerd grenen Lamellen: 16 x 140 mm dikte : +/- 4.8cm Inox geschroefd - roestvrij Standaardmaat : 180 x 180 cm Plaatsing mogelijk met houten-, metalen-, aluminium of betonpalen... (gleuf 50mm)

Meer informatie »

€ 53,09/ stuk

Tuinscherm elegant

De Elegant tuinschermen staan voor betaalbare kwaliteit. De dicht op elkaar geplaatste planken, die geplaatst zitten in een zeer stevig kader, beperken de doorkijk van buitenaf en zorgen voor een optimale privacy. Hout: geïmpregneerd grenen hout Kaderdikte: 45 x 45 mm Horizontale lamellen: 9 x 95 mm Roestvrij gevezen en geniet Dikte: +/- 4,5 cm Opvallend aan deze Elegant afsluiting is de beschikbaarheid van een model met hoogte 150 cm. Hierdoor kan je voor bepaalde delen in de tuin de hoogte beperken van je omheining, teneinde niet het gevoel te hebben volledig afgesloten te zitten. Mogelijke opties: Toplat, bijpassende tuindeur Plaatsing mogelijk met houten-, metalen-, betonpalen....

Meer informatie »

€ 109,75/ stuk

Tuinscherm Hilco

Het geïmpregneerde tuinscherm Hilco is opgebouwd uit latten aan één zijde. De latten zijn op stevige wijze aan de steunregels vastgemaakt met behulp van inox nagels. Dit tuinscherm bevat spaties tussen de latten, wat voor een speels effect zorgt. Het geheel is niet gesloten, waardoor geen volledige privacy verkregen wordt. De bevestiging met vierkante palen is perfect mogelijk. Dit kan enerzijds met gleufpalen van 50 mm waar de schermen inpassen, of met volle palen waartegen de schermen worden vastgemaakt door middel van bijvoorbeeld L-ijzertjes. Geschaafde latten: 15 x 45 mm Tussenregels: 28 x 56 mm Totale dikte: +- 45 mm

Meer informatie »
promo

€ 46,55

€ 35,09/ stuk

Tuinscherm universeel

Deze Universeel tuinschermen zijn onze absolute prijstoppers. Door de grote populariteit van deze houten panelen kunnen wij dit scherm nu nog goedkoper aanbieden tegen de vermelde promoprijs. De dicht op elkaar geplaatste planken beperken de doorkijk van buitenaf en zorgen voor een optimale privacy. Hout: geïmpregneerd grenen Afmeting: 180 hoog x 180 breed Dikte: 35 mm Horizontale lamellen: 8 x 100 mm Plaatsing mogelijk met houten-, metalen-, betonpalen...

Meer informatie »

€ 620,00

€ 495,65/ pak

Tuinscherm verticaal

De Verticaal tuinscherm is gemaakt van zeer stevige planken met een hoogte van 14 cm. Verstevigd met 2 tussenlatten die horizontaal roestvrij gevezen zijn . Hierdoor verkrijgt men een heel robuuste uitstraling. De impregnatie (behandeling) van de schermen zorgt voor een onderhoudsvrije afsluiting van uw tuin. Hout: geïmpregneerd grenen Lamellen: 15 x 140 mm dikte : +/- 4.5cm Inox geschroefd - roestvrij Standaardmaat : 180 x 180 cm Plaatsing mogelijk met houten-, metalen-, aluminium of betonpalen... (gleuf 50mm)

Meer informatie »
promo

€ 163,50

€ 147,00/ stuk

Tuinscherm Zebra

Het geïmpregneerde tuinscherm 'Zebra' is een gesloten tuinscherm dat opgebouwd is uit geschaafde planken. Er zijn inox schroeven gebruikt om het geheel samen te houden. Deze schermen worden standaard gecombineerd met een grenen gleufpaal met gleuf 50 mm. Je kan deze terugvinden bij de bijhorende producten onderaan. Het geheel is gesloten, waardoor er 100 procent privacy verkregen wordt. De zichtdichtheid wordt bekomen doordat er langs beide zijden van het scherm latten aanwezig zijn, die inspringen in de hoogte. Bijhorend bieden we in dit type afsluiting ook poortjes met een breedte van 100 cm aan. Planken: 14 x 58 mm Tussenregels: 28 x 56 mm Totale dikte: +- 45 mm

Meer informatie »

Geïmpregneerd tuinscherm

De geïmpregneerde tuinschermen van Tuinhoutmarkt zijn ideaal voor het creëren van een mooie afscheiding in uw tuin.

U heeft de keuze tussen klassieke rechte tuinschermen of afgewerkt met een boog.
Deze plankenschermen recht zijn gemaakt van geïmpregneerd hout, waardoor uw erfafscheiding een levensduur heeft van minimum 15 jaar. Door de impregnatie van het dennenhout wordt een verhoogde duurzaamheid verkregen. Hierdoor wordt goedkoper dennenhout opgewaardeerd, voor een opmerkelijke langere levensduur.
Door het impregneren van het dennenhout krijgt het hout een /b>lichte, groene schijn over zich. Deze kleur evenwel heel snel verdwijnen eenmaal er contact is met regen en zon, waarna het scherm heel mooi egaal gaat vergrijzen.

Een groot voordeel van houtbehandeling is de prijs. Geïmpregneerd grenen hout heeft de beste prijs-kwaliteitverhouding. U heeft dus een sterke duurzame tuinafsluiting voor een heel aantrekkelijke prijs.

De schuttingdelen variëren in plankrichting (horizontaal, verticaal, diagonaal, lamellen) en breedte van de planken. Dankzij de rabatplanken/blokhutprofielen kan u de afrastering volledig aanpassen in functie van de gewenste hoogte en lengte.

Niet alleen garandeert dit tuinscherm uw privacy, het zorgt ook nog eens voor een mooi afgewerkt geheel. U kunt kiezen uit tuinschermen met een heel verschillende uitstraling, variërend van klassiek tot moderne of meer natuurlijke varianten.

Bekijk het gamma van Belvedere, Elegant, Universeel, Deluxe-schermen en ontdek de verschillende mogelijkheden. Elk scherm heeft zij eigen voordelen en is volgens type beschikbaar in verschillende hoogtes en breedtes. Hierdoor heeft u de volledige vrijheid in het opstellen van uw perfecte omheining.

Voor de plaatsing van deze schermen heeft u bovendien ook de keuze tussen houten, aluminium, metalen en betonpalen. Deze palen kunnen ook beschikbaar zijn met een gleuf, waardoor deze schermen heel makkelijk zelf te plaatsen.
Ook een betonplaat onderaan behoort tot de mogelijkheden, ongeacht uw keuze van paal.

Cookies | Uw privacy | Tuinhoutmarkt is onderdeel van EXZO