Tuinhoutmarkt heeft voor u de volgende artikelen

€ 3041,45/ complete set

Metalen poortframe dubbel - zelf te bekleden

Heb je in je tuin of erf een mooie omheining geplaatst? Zoek je nog een stevige en duurzame manier om hem af te sluiten? Deze dubbele draaipoorten zijn ideaal om je tuin of weide af te sluiten in combinatie met een metalen draadomheining, of tegen de gevel van je huis te plaatsen. Ze zijn vervaardigd uit staal. Ze zijn daarom enorm duurzaam en gaan decennialang mee. De frames van de poorten zijn beschikbaar in verschillende hoogtes en breedtes. Ze meten telkens 50x50mm en zijn 2mm dik. De poortpalen en beslag zijn inbegrepen in de prijs, inclusief een stevige grondgrendel om de poort vast te zetten in open stand. De vrije hoogte tot aan de grond is +/- 8cm. Er is een verticale of of horizontale versterking om de 30 cm voorzien. Let op: dit zijn enkel poortkaders! De houten bekleding dien je zelf bij te kopen.

Meer informatie »

€ 1717,80/ complete set

Metalen poortframe enkel - zelf te bekleden

Op zoek naar een duurzame en tegelijk creatieve afsluiting? Deze draaipoorten zijn ideaal om je tuin of weide af te sluiten in combinatie met een metalen draadomheining, of tegen de gevel van je huis te plaatsen. Ze zijn vervaardigd uit staal en beschikbaar in verschillende afmetingen. De kaders van de poorten meten 50x50mm en zijn 2mm dik. Bovendien kan je zelf de houten bekleding vrij kiezen en jouw poort dus een persoonlijke touch geven. De poortpalen en beslag zijn inbegrepen in de prijs, inclusief een stevige grondgrendel om de poort vast te zetten in open stand. De vrije hoogte tot aan de grond is +/- 8cm. Er is een verticale of of horizontale versterking om de 30 cm voorzien. Let op: dit is alleen het poortkader! De houten bekleding dien je zelf bij te kopen.

Meer informatie »

Metalen poortkaders

Deze enkele en dubbele draaipoorten zijn ideaal om je tuin of weide af te sluiten in combinatie met een metalen draadomheining, of tegen de gevel van je huis te plaatsen. Ze zijn vervaardigd uit staal en beschikbaar in verschillende afmetingen. De kaders van de poorten meten 50x50mm en zijn 2mm dik.

De poortpalen en beslag zijn inbegrepen in de prijs, inclusief een stevige grondgrendel om de poort vast te zetten in open stand. De vrije hoogte tot aan de grond is +/- 8cm.

Let op: dit zijn enkel poortkaders! De houten bekleding dien je zelf bij te kopen. Er wordt aangeraden om de 30cm verticale of horizontale versteviging te voorzien.

Cookies | Uw privacy | Tuinhoutmarkt is onderdeel van EXZO