Tuinhoutmarkt heeft voor u de volgende artikelen

nieuw

€ 167,40/ stuk

Eiken poortkader

De heel degelijk en betaalbaar poortkaders in eik zijn 2,2 cm dik waardoor er geen inbouwslot in gemonteerd kan worden. Deze eiken poortkaders kunnen bekleed worden met elke gewenste bekleding, afhankelijk van wat het best past bij zijn omgeving. Dit kunnen zowel heidematten als kastanjelatten of de meer voor de hand liggende eiken planchetten. Je kan hiermee jouw eigen poort naar wens bekleden. Beschikbare hoogte: 80,100 en 180 cm Beschikbare breedte: 100,120 en 150 cm Dikte van het kader: 2,2 cm Je kan deze eiken poortkaders zowel horizontaal als verticaal plaatsen, afhankelijk van welke afmetingen je wenst te bekomen.

Meer informatie »

€ 65,85/ stuk

Hardhout tuinpoort enkel

Tuinpoortje in tropisch hardhout 15 mm dik Afmeting: 80 hoog x 100 breed Optie: bijhorend hekwerk: 80 hoog x 180 breed

Meer informatie »

€ 267,90/ stuk

Hardhouten tuinpoort enkel/dubbel

Hardhouten tuinpoorten Beschikbaar in volgende breedtes: - enkele poort: 95 cm breed - dubbel poort: 300 cm breed Houtsoort: Bankirai Inclusief Beslag

Meer informatie »

€ 179,00/ stuk

Kastanje / robinia tuinpoort standaard

Robinia of kastanje tuinpoortjes zijn een mooie toevoeging voor zowat elke omgeving. De tuinpoortjes kunnen zowel gebruikt worden als toegangspoort, als toegang tot een dierenweide of moestuin. Daarnaast misstaan ze zeker ook niet naast de woning. Ze hebben een zeer typische en naturelle uitstraling. Bovendien zijn ze ook enorm duurzaam. Daarnaast combineert dit poortje zeer mooi met prairiedraad of kastanje omheining. Deze poort is van zeer degelijke kwaliteit. De 2 halfronde kastanjepalen dienen als zijsteunen van het poortje. Door de degelijke verbindingen is er een zeer stevig geheel gecreëerd. Dit poortje is verkrijgbaar in robinia of in kastanje volgens beschikbaarheid. Dit verandert niets aan het uitzicht. Dit poortje is sterker en verfijnder afgewerkt dan het poortje economy en dus zeker een interessante keuze voor zij die houden van een natuurlijke en elegante afsluiting. Bij dit poortje dienen de poortpalen en het beslag apart bijgekocht te worden.

Meer informatie »

€ 159,00/ stuk

Kastanje tuinpoort Economy

Had je aan jouw moestuin of dierenpark graag een duurzaam maar budgetvriendelijk poortje geplaatst? Dan zijn onze tuinpoortjes Economy in kastanje precies wat je zoekt voor uw project. Deze tuinpoortjes worden het vaakst gekozen om te plaatsen als toegang naar jouw moestuin of dierenverblijf. Natuurlijk zijn deze zeker ook mogelijk voor meerdere toepassingen. Zo kunnen ze als wandelpoortje of toegangspoort geplaatst worden voor of naast de woning. Door hun naturelle uitstraling gaan deze kastanje tuinpoortjes mooi op in de natuur en kunnen ze gecombineerd worden met nagenoeg alle andere natuurlijk omgevingselementen. Deze poortjes bestaan uit twee halve kastanje stammen aan de uiteinden. De halfronde gepunte latten zijn vast gevezen aan een z-structuur en op die manier meer dan degelijk bevestigd. Dit poortje wordt geleverd excl bijpassend hang- en sluitwerk, excl bijpassende kastanjepalen.

Meer informatie »

Tuindeur laag

Als u op zoek bent naar een bijpassend poortje voor uw omheining, vindt u hier alle mogelijkheden.

Deze lage poortjes in hardhout of geimpregneerd grenen zijn heel eenvoudig te installeren en passen perfect bij ons gamma van tuin omheiningen.

Cookies | Uw privacy | Tuinhoutmarkt is onderdeel van EXZO